Strange | Strategy & Change
Advies bij strategie en verandering
 

Column M&C: De schoonheid van het lelijke

Mijn column in M&C:

In de vele organisaties waar ik tijdelijk getuige mag zijn van wat er zich dagelijks afspeelt, geniet ik iedere keer weer van het grote repertoire dat mensen hebben ontwikkeld om dat wat lelijk is in hun organisatie te verhullen. Die rijkdom aan repertoire om dat, waar ze zich voor schamen, te verbergen. Dat is schoonheid. Lees hier verder.

Ik word niet graag geduwd.
Ik word liever meegetrokken.
Duwen is iets tegen jouw rug, meetrekken is iets van aan je schouders of armen.
Duwen is rechtdoor, meetrekken is ergens naar links of naar rechts.
Duwen is de straat meetrekken zijn de struiken.

 

Podcast ‘Getting comfie with Shirine Moerkerken’

‘Getting comfie with…’ Dé podcast voor en over communicatieprofessionals. ‘Comfie’ …