Strange | Strategy & Change
Advies bij strategie en verandering
 

Quotes van opdrachtgevers van Strange

Robbin Haaijer, directeur adviesbureau B&T:

“Ik heb bewondering voor de wijze waarop Shirine zich helemaal heeft ondergedompeld in dit aspect van ons vak. Wat ze doet helpt mij enorm. Ik merk dat zij zelf heeft doorleefd wat ze zegt en daarbij net als wij tijdens de leergang zoekend en onderzoekend blijft. Niet per se binnen vijf minuten een antwoord wil hebben. Of als een bovenmeester zegt: zó moet het. Ze kan het discomfort verdragen van conflict en dingen die niet lekker lopen. Ze belichaamt het experimenteren met een innerlijke stevigheid. Ik voelde haar vaak ‘naast’ me staan, op een soul mate-achtige manier. Dat gaf me steun, waarvan ik eerst aangaf dat ik die niet nodig had. Ik heb geen moment gevoeld dat ik de controle uit handen gaf. Aanvoelen en aansluiten, dat doet ze bijna ongemerkt, heel aards en effectief.”

Nanette van Schelven, directeur Juridische Zaken en plv. hoofddirecteur IND, Ministerie Veiligheid en Justitie:

“Met Shirine haal je een vakvrouw binnen die goed luistert, de opdracht samen met jou scherp maakt en interventies doet die buitengewoon raak zijn. Een vakvrouw die een hoge mate van professionaliteit verbindt met een ruime dosis aan humor en altijd de opdrachtgever centraal stelt.”

Jan Menting: Ambassadeur Zorglandschap Jeugd en voormalig Raad van Bestuurslid GGZ organisatie:

“Shirine is een opvallend oorspronkelijke en zeer consequente adviseur met een krachtige veranderkundige opvatting. Ik beveel haar met genoegen en overtuiging aan omdat haar advisering een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de noodzakelijke veranderingen binnen onze organisatie.”

Harry Reininga, voormalig Raad van Bestuurslid woningcorporatie:

“We zijn heel eigenwijs en ambitieus. We zoeken mensen die ons in beweging brengen. Je moet van goeden huize komen om ons te triggeren. Met Shirine’s eerste analyses maakte ze een scherpe indruk. Het inspireerde ons team enorm.”

Anita Arts, Raad van Bestuurslid ziekenhuis:

“Door het ontwikkeltraject met Shirine zijn bedekte communicatie- en samenwerkingsproblemen expliciet geworden. Mooi is dat Shirine echte bewustwording én praktische handvatten aanreikt. Je hoeft niet alleen sommige aannames en werkwijzen los te laten, je leert ook hoe het beter kan. Ze vraagt een stevig tarief, maar gaat niet voor uur/factuur en makkelijk geld verdienen. Ze is zeer integer en heeft de oprechte overtuiging dat wat ze ziet ook moet gebeuren. Ik heb Shirine hoog zitten en kan veel van haar hebben.”

Karin Haker, voormalig directeur JGZ:

“Ik kende Shirine van een andere opdracht die ze voor mij uitvoerde en was onder de indruk van haar manier van werken. Ze spreekt mensen direct aan, benoemt de problemen, maar op een manier dat niemand zich aangevallen voelt. Ze is direct, vraagt door en stelt je altijd de vraag hoe je het anders zou kunnen doen. Het probleem wordt op speelse wijze helder.”

Jan Bartels, directeur theater:

“Shirine is een bijzondere vrouw met een hele nieuwe werkwijze. Ze laat zich niet afleiden of beïnvloeden. Haar focus ligt op het zoeken naar de positieve eigenschappen en kwaliteiten van mensen, naar wat iemand inbrengt in de organisatie, waar zijn eigenheid zit.”

Mijn vriendin wilde het uitmaken met mij.

Zij stuurde mij een officieel document van  een dergelijke strekking.

Ik bestudeerde dat document zorgvuldig en zag dat het een vormfout bevatte.

Ik maakte mijn vriendin op de vormfout in het document attent.

Zij gaf mij tandenknarsend gelijk en wij zijn nog steeds samen, gelukkig.